به گزارش خبرگزاری مهر، وینای جارگ در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت : سجاد کوچکی بادلانی فرمانده نیروی دریایی ایران سفر چهار روزه خود به هند برای گفتگو با فرماندهان نظامی محلی از جمله، "کی .ای آنتونی" وزیر دفاع این کشور را آغاز کرد .
وی افزود: دو طرف درباره همکاری دریایی نظامی و نیازهای هند به انرژی صحبت کردند و خواستار همکاری نزدیکتر بین دو کشور شدند .
یک مقام ارشد نیروی دریایی هند که خواست نامش فاش نشود، گفت :" این مذاکرات گسترده درباره حضور ما تا مرز آبهای استرالیا و کشورهای حوزه اقیانوس هند بود".
روابط ایران و هند،زمانی که دهلی نو از درخواست آژانس بین المللی انرژی اتمی از تهران برای توقف غنی سازی اورانیوم و همچنین تصمیم این آژانس برای گزارش این موضوع به شورای امنیت حمایت کرد؛ تحت الشعاع قرار گرفت.
در این بین، قرارداد فروش گاز ایران از طریق خط لوله 2600 کیلومتری ایران -پاکستان -هند همچنان به خاطر موانع دیپلماتیک ، نظامی و اقتصادی در مرحله برنامه ریزی قرار دارد.
هند که 70 درصد نفت مورد نیاز خود را از کشورهای حوزه خلیج فارس تامین می کند؛ سال گذشته با آمریکا قراردادی را در زمینه همکاری هسته ای امضاء کرد .
نظر شما